Copyright © All rights reserved Golden Nails & Beauty Admin


Hvem er jeg?

I 2011 åbnede jeg en negleskole i nye lokaler i Havdrup mellem Roskilde og Køge, hvor jeg underviser i gelé, akryl, nail art, 3D nail art akryl/gele, fransk gelé på fødder samt  Eye Lash Extension.

Alle negleteknikere kan konverteres til Kinetics produkter gratis.  

Jeg tilbyder også gamle og nye elever adgang til negleskolen på udvalgte lørdage i tidsrummet kl. 10:00 - 16:00, hvor de kan få ny inspiration og møde andre negleteknikere.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Negleskolen!

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Bookmarks

Jeg startede min uddannelse i 2004 som neglekunstner i gelé fra LCN og i akryl/gelè og Nail Art fra MAGNETIC. Jeg har efterfølgende  uddannet mig yderligere i akryl/gelé og nail art hos Margarita Belska fra Kinetics i London.

Efterfølgende har jeg taget uddannelse indenfor Eye Lash Extension hos Beauty Passion i London. Derfor tilbyder jeg nu også øjenvippe-forlængelse (Eye Lash Extension), som giver dine øjne et smukt og naturligt look.

Jeg laver individuelle negle-vurderinger og arbejder på at finde en helt personlig løsning til netop dig. Derudover har jeg et stærkt udvalg af produkter til pleje og vedligeholdelse.


Jeg er i konstant faglig udvikling, og udover min grunduddannelse deltager jeg løbende i individuelle kurser hos b.la. David Fowler fra USA og Margarita Belska fra England. Derved holder jeg mig konstant up-to-date med alt, hvad der rører sig i negleuniverset.


Som neglekunstner er jeg først og fremmest uddannet indenfor neglepleje, men jeg har også en bred og anderledes viden indenfor image, farve & stil, kropssprog og mennesketyper.

Jeg er endvidere distributør i Danmark for produkter fra "Kinetics" og "Sleek Lashes".