3D Brow Building Teknik

Vores nye, revolutionerende 3D ​​Brow vil give dig mulighed for at rekonstruere dine kunders øjenbryn. Desuden kan du oprette fylde og definition, som ikke kan opnås med regelmæssig øjenbryn grooming. Resultatet er et vandtæt og flot øjenbryn, som er skabt ved at bygge på kundens naturlige form til at skabe fyldigere og tykkere bryn, der har perfekt definition og varer ca. 4 uger.

Det opnåede high definition resultat svarer til permanent make-up, men her er det 3-dimensionelt. Udseendet er skræddersyet til hver person og velegnet til dem, der har naturligt gode øjenbryn såvel som dem, der lider af en delvis eller fuldstændig øjenbryn mangel.

Behandlingen er indviklet og er ikke tilgængelig fra enhver klinik. Sleek Brows er meget mere end "øjenbryn extensions" og behandlingen varer i op til 4 uger eller endnu længere med ordentlig pleje.

Vores forskning førte os til at udvikle to helt nye begreber i  skønhedsindustrien. Den første er for dem, der har naturligt gode eller tynde øjenbryn og gerne vil arbejde på form og fylde - vi anvender specielle hår oven på de naturlige hår. Dette skaber det ønskede udseende. Alternativt, hvis kunden ikke har nogen øjenbryn eller oplever delvist tab, har vi udviklet en struktureret maling; der kan anvendes direkte på kundens hud, hvor der ingen hår er overhovedet. Dette giver let tekstur og giver kunden mulighed for at dyrke deres naturlige bryn med brug af øjenbryn serum.

Tilbage